Home
Contact
Introductie
Geschiedenis
Organisatie
 


 Wij zijn lid van:

null
 

Over Laboratorium Medisan

Laboratorium Medisan ontwikkelt en produceert gezondheidsproducten en medische hulpmiddelen op basis van biologisch actieve ingrediënten voor de binnen- en buitenlandse markt. De onderneming beschikt daarvoor over een innovatiecentrum met verschillende academische disciplines voor wetenschappelijke ondersteuning, gecertificeerde kwaliteitssystemen en een gevalideerde farmaceutische infrastructuur voor productie. Laboratorium Medisan staat internationaal in de sector gezondheidsproducten bekend als de onderneming voor de ontwikkeling en productie van ‘high valued products'.  

Laboratorium Medisan vervult een centrale positie in de keten, van de bron van biologische ingrediënten tot aan de leverancier van de consument. Er wordt beschikt over een wereldwijd netwerk van gerenommeerde grondstofleveranciers, waarmee een langdurige en intensieve relatie wordt onderhouden.

Binnen dit netwerk vinden permanent nieuwe ontwikkelingen van ingrediënten plaats, die vervolgens worden toegepast in de nieuwe productconcepten. Het netwerk garandeert bovendien continuïteit en kwaliteit en biedt Laboratorium Medisan de mogelijkheid producten aan te bieden tegen marktconforme prijzen.

Binnen de keten introduceert Laboratorium Medisan op deze wijze de nieuwste mondiale ontwikkelingen aan de klanten, A-merkhouders, drogisterij- en farmaceutische ketens en private label-houders. De samenwerking met klanten kenmerkt zich door een interactie als partners in business.

Laboratorium Medisan onderscheidt zich onder andere door voor iedere klant unieke productenconcepten met eigen ‘Unique Selling Points' te ontwikkelen en te produceren. Dit is in de praktijk de basis voor een degelijke samenwerking met onze partner in business en voor een succesvolle gezamenlijke groei.

Laboratorium Medisan
Skrynmakker 11
8447 GH  Heerenveen

Postbus 266
8440 AG  Heerenveen

T +31 (0) 513 468910
F +31 (0) 513 468919

E info@lab-medisan.com

  Webdesign: Great Advice :: Disclaimer & Privacy :: Copyright Laboratorium Medisan 2010