Home
Contact
Introductie
Kwaliteit
Flexibiliteit
 


 Wij zijn lid van:

null
 

Waarom Laboratorium Medisan

Op zoek naar een uniek en veilig gezondheidsproduct of medisch hulpmiddel met wetenschappelijk onderbouwde USP's? Laboratorium Medisan is gespecialiseerd in het ontwikkelen en onder farmaceutische condities produceren van gezondheidsproducten en medische hulpmiddelen overeenkomstig uw speciale wensen.

Met het innovatiecentrum, de GMP gevalideerde productiefaciliteit en gekwalificeerde medewerkers is Laboratorium Medisan in staat u de beste oplossing te bieden voor unieke en wetenschappelijke onderbouwde producten voor de internationale markt. Dit vanuit de overtuiging, dat Laboratorium Medisan in de actuele markt een betekenisvolle bijdrage kan leveren aan onze klanten.

De basis daarvoor is onze creatieve en ambitieuze organisatie met de kwaliteit aan kennis van de productengroepen, het kunnen leveren van innovatieve ideeën en de support op vele fronten, van het adviseren over wet- en regelgeving tot het op voorraad houden van producten voor onze klanten. Uw succes is ons succes en gezamenlijk kan zorg worden gedragen voor continue groei met nieuwe en bestaande producten.

Laboratorium Medisan
Skrynmakker 11
8447 GH  Heerenveen

Postbus 266
8440 AG  Heerenveen

T +31 (0) 513 468910
F +31 (0) 513 468919

E info@lab-medisan.com

  Webdesign: Great Advice :: Disclaimer & Privacy :: Copyright Laboratorium Medisan 2010