Home
Contact
Introductie
Productontwikkeling
Ingredient sourcing
Regulatory affairs
Productieproces
Quality Assurance
 


 Wij zijn lid van:

null
 

Productontwikkeling

Laboratorium Medisan ontwikkelt voordurend nieuwe producten in nauwe samenwerking met de klanten. Een uitgebreide kennis van de markt gecombineerd met een nauwe samenwerking met grondstofproducenten en wetenschappelijke instituten voedt het innovatieteam voor het initiëren en ontwikkelen van nieuwe productconcepten.

Alle formuleringen van nieuwe producten zijn gebaseerd op wetenschappelijke onderzoeken en documentatie met de focus op ‘unique selling points’ (USP). Verder vertegenwoordigt Laboratorium Medisan de klant als adviseur bij specifieke vragen van de autoriteiten, overheid of eindgebruikers.
 
Laboratorium Medisan werkt samen met verschillende universiteiten en medische centra in Europa. In dit verband zijn diverse projecten uitgevoerd met bijvoorbeeld de Universiteit van Wageningen, de Universiteit van Delft en Universiteit van Alicante (Spanje) en het Universitair Medische Center Groningen, Academisch Medisch Centrum van Brussel (België) en het Academisch Medisch Centrum van Gent (België). De samenwerking had betrekking op: productontwikkeling, de ontwikkeling van specifieke extracten en klinische studies. 

 

Laboratorium Medisan
Skrynmakker 11
8447 GH  Heerenveen

Postbus 266
8440 AG  Heerenveen

T +31 (0) 513 468910
F +31 (0) 513 468919

E info@lab-medisan.com

  Webdesign: Great Advice :: Disclaimer & Privacy :: Copyright Laboratorium Medisan 2010